De sloep

Luxe boot huren opstapplaats Amersfoort

Luxe Seafury 730 Comfort huren

De sloep Seafury 730 Comfort is 7,50 meter lang en 2,45 breed. De sloep is voorzien van een groot carbon stuurwiel. Het bedieningspaneel is makkelijk en overzichtelijk. Door de boegschroef kan iedereen met deze sloep varen. De vloer is afgetimmerd met teakhout en de kuip is verlicht met sfeer verlichting.

Door de diepe zit en hoge zijde, is het voor kinderen veilig vertoeven. In het midden bevind zich een plateau waar u hapjes drankjes en dergelijke kunt plaatsen. De sloep is voorzien van trimplaten achter. Hierdoor heeft de sloep (in combinatie met de breedte van de sloep) zeer stabiele vaareigenschappen.

Boot voorzien van alle luxe

Tijdens de warme zomer dagen is een frisse duik in het water natuurlijk heerlijk. Lekker zwemmen bij een privé eilandje of rechtstreeks van de boot. Daarom heeft de sloep een zwemtrap achterop. U kunt dus makkelijk in de boot klimmen. Zowel voor de gasten als de schipper is er een luxe bovenbouw gemaakt.

De buiskap biedt bescherming tegen de zon en eventueel een regenbui, voor de schipper kan er een Bimini top opgezet worden. Deze is in overleg beschikbaar. De sloep is rondom voorzien van luxe kussens. U kunt lekker zitten, lounge of genieten op het zonnedek. Tevens is de sloep voorzien van een 12 volt aansluiting. Dit is gemakkelijk om een koelbox op aan te sluiten en eventueel telefoons en iPads te kunnen opladen.

Heeft u vragen over onze sloep of wilt u direct een aanvraag doen of boeken? Mail of bel ons dan. U kunt u ons bereiken via de contactpagina of bellen op: +31 (0)6 – 579 782 29